EEN ‘DEEP DIVE’ IN JEZELF

Tijdens de deep divie 1-op-1 coachingssessies gaan we aan de slag met wat jouw tegenhoudt om je doelen te bereiken. Die doelen kunnen uiteraard heel verschillend zijn. En soms weet je misschien niet eens wat precies je doel is en wil je dat wel eens ontdekken!

Dus, wil je bijvoorbeeld:

  • meer rust en balans in je leven?
  • uitvinden wat je nu eigenlijk echt wilt?
  • afkomen van gedrag en patronen die je niet helpen?
  • de doelen bereiken die je al zo lang geleden gesteld hebt?
  • je volledige potentieel benutten?
  • jezelf nog beter leren kennen en begrijpen?
  • duurzame technieken leren om een gelukkiger leven te leiden?

Dan zijn de deep dive 1-op-1 coachingssessies echt iets voor jou! Tijdens deze sessies gaan we samen aan de slag met jouw doel. We gaan echt de diepte in; wat houdt jouw echt bezig en waar zou je verandering in willen? We komen hier achter door samen in gesprek te gaan en gebruik te maken van verschillende technieken om echt tot jouw kern te komen. We gaan op zoek naar je overtuigingen, waarden en daar waar misschien energielekken zitten. We gaan gebruik maken van alle intelligenties in jouw en luisteren naar wat je hoofd, hart en buik je te vertellen hebben. We gaan oefeningen doen en je kunt inzicht krijgen in je plek binnen het familiesysteem. De sessies worden helemaal afgestemd op jouw persoonlijke behoefte.

De deep-dive sessies worden hoog gewaardeerd door mijn klanten, want het is vaak de sleutel tot een gelukkiger en gezonder leven. Mijn taak is om jou de hulpmiddelen en technieken mee te geven om te komen tot een meer evenwichtige levensstijl. Na een aantal sessies zul je merken dat je beter kunt omgaan met de problemen die je op je weg tegenkomt. Bel nu om een sessie te boeken.

"We can learn something new anytime we believe we can."

Virginia Satir