LEER COACHEN OP DE INTELLIGENTIES VAN HOOFD, HART EN BUIK EN MAAK ECHT HET VERSCHIL

Wist je dat naast de intelligentie van je hoofdbrein je ook nog een heel slim hart en buik hebt? Hoe vaak zeggen we wel niet: ‘luister eens naar je hart’, of, ‘mijn onderbuikgevoel zegt iets anders’, of, ‘ik zou wel wat meer contact met mijn gevoel willen’. Herken je dit?

mBIT training pages

In onze maatschappij is veel aandacht voor het ‘hoofdbrein’ en vergeten we soms dat we een heel lijf hebben die ons ook ontzettend veel informatie geeft en waarin heel veel intelligentie huist. De hoogste tijd om die intelligentie eens serieus te nemen en aan te boren!

Dus ben jij een coach, trainer, manager, psycholoog, leidinggevende of opvoeder? En ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden en ontwikkelen van menselijk potentieel? Dan is de methode van Mbraining en mBIT echt iets voor jou! In 4 dagen tijd leer je een nieuwe, diepgaande en toch simpele methodiek waarmee je op een dieper niveau met je klanten kunt werken.

De training is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en is gecombineerd met oude wijsheidtradities. Ik neem je mee in de nieuwste wetenschappelijke inzichten en we gaan uitgebreid oefenen met de methodiek. Na 4 dagen krijg je een internationaal erkend certificaat en mag je je officieel mBIT coach noemen!

4-DAAGSE mBIT-TRAINING
Met het volgen van deze 4 daagse training certificeer je als erkend mBIT-coach. Alle 4 dagen zijn erop gericht om er zeker van te zijn dat jij de mBIT methode veilig, succesvol en met zelfvertrouwen kunt inzetten bij jezelf en jouw cliënten. Theorie en praktijk worden in een prettige balans aangeboden en je gaat naar huis met:

 • Een stevige wetenschappelijke basis achter het ontstaan en de werking van de mBIT-methodiek. Dit gaat helpen bij de toepassing van de technieken.
 • Inzicht in en vaardigheden hoe je de aangeboren intelligenties van hoofd, hart en buik door middel van mbraining kan benutten.
 • Een hele reeks van krachtige, diepgaande en toch eenvoudig te gebruiken ‘multiple brain integration technics’ gezamenlijk bekend als mBIT.
 • Inzicht in de 9 primaire taken van de 3 breinen en hoe elk brein je een andere bekwaamheid en talent biedt.
 • Inzicht in Neurale Integratie Beperkingen – en Blokkades die er voor kunnen zorgen dat hoofd, hart en buik intern in conflict zijn. Je leert ze herkennen en je leert wat je er aan kan doen.
 • Vaardigheden in het gebruik van de mBIT-roadmap (coachmodel) gericht op het realiseren van congruentie tussen de 3 breinen.
 • Het inzicht dat door neuroplasticiteit je altijd kan leren om nieuw neurale zenuwbanen aan te leggen, zodat je de functies en talenten van al je breinen optimaal kan benutten, voor een hogere intuïtie en betere besluitvorming.
 • Met vaardigheden om stress en depressies kunt loslaten door middel van Mbit-technieken.

PRAKTISCH
Deze mBIT training start meerdere keren per jaar.
De training bestaat uit 2 blokken van 2 dagen. De trainingsdagen beginnen om 9.30 uur en duren tot 17.30 uur. De trainingen bestaan uit maximaal 24 personen. We trainen op een heerlijke locatie in het groen, namelijk bij Oker: Rijksstraatweg 23 in Schipluiden.

De trainers zijn Astrid van der Lee en Wendy van den Beld

De prijs van de training is EUR 1.195,- en is inclusief:

 • 1 op 1 begeleiding;
 • Koffie, thee & lunch;
 • Handige manual / naslagwerk met alle oefeningen;
 • Het cursusboek: ‘Gebruik je meerdere breinen om gave dingen te doen’;
 • Internationaal erkend certificaat

STARTDATA

April 2022

Blok 1: 12 & 13 april. Blok 2: 19 & 20 april

September 2022

Blok 1: 12 & 13 september. Blok 2: 26 & 27 september

December 2022

Blok 1: 5 & 6 december. Blok 2: 19 & 20 december

Als je je wilt aanmelden voor 1 van deze trainingen stuur dan een mailtje naar wendy@minddive.nl.

"We can learn something new anytime we believe we can."

Virginia Satir