DUIK MET JE TEAM IN DE WERELD VAN NLP

NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren. Het is een set krachtige tools en technieken waarmee je makkerlijker doelen kunt bereiken, persoonlijk kunt ontwikkelen en beter leert communiceren.

Het gedrag wat we van mensen kunnen waarnemen wordt vaak aangestuurd en beinvloed door de ‘onderstroom’. Met mijn programma’s duiken we met elkaar de diepte in en gaan we die onderstroom inzichtelijk maken. Op basis van die inzichten gaan we echt duurzame ontwikkeling en verandering bewerkstelligen.

Teams en organisaties kunnen groeien en samen ontwikkelen met behulp van NLP. Door met een van mijn programma’s aan de slag te gaan zullen jullie als team beter gaan samenwerken, elkaar beter leren kennen en beter gaan communiceren. Daarnaast gaan jullie gegarandeerd een hoop plezier met elkaar beleven. De programma’s zijn uitermate geschikt voor teams die door een verandertraject gaan en daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Met mijn jarenlange ervaring als leidinggevende in het bedrijfsleven gecombineerd met mijn expertise over NLP en veranderingstrajecten kan ik jullie goed begeleiden en dring ik snel door tot de kern.

Naast deze NLP programma’s voor teams en bedrijven geef ik NLP practitioner- en masteropleidingen bij Mind Academy, zie www.mindacademy.nl

Wil je weten wat een NLP programma voor jouw organisatie of team kan betekenen? Maak dan snel een afspraak met mij. Dan bespreken we samen wat de beste en op maat gemaakte aanpak voor jullie is.

"We can learn something new anytime we believe we can."

Virginia Satir