EEN DUIKSCHOOL MET DIEPGANG

over-mind-dive.webp

Als kind vond ik de onderwaterwereld al enorm fascinerend. Ik kon uren kijken naar de programma’s van Jacques Cousteau, de Franse ontdekkingsreiziger die als een van de eersten de onderwaterwereld ontdekte en deze toegankelijk maakte voor een breed publiek. Hij onderzocht een wereld die ontzettend veel invloed had op ons leven op aarde maar waar we nog maar zo weinig vanaf wisten.
Zodra het kon ben ik zelf ook gaan duiken en de fascinatie voor die bijzondere, vreemde en stille onderwaterwereld bleef. Ik droomde ervan ooit een eigen duikschool te hebben.

En dat is me mooi gelukt! Weliswaar op een totaal andere manier dan ik ooit voor mogelijk had gehouden, maar minstens zo bijzonder. Bij de Mind Dive Duikschool krijg je namelijk geen natte voeten en heb je geen duikflessen nodig. Wel ga je de diepte in, ga je nieuwe ontdekkingen doen en prachtige dingen zien. En daarbij gaat het allemaal over JOU! We duiken in jouw onbewuste, op zoek naar de sturing achter jouw gedrag. We gaan samen op zoek naar jouw parels, naar je onderstroom en naar je diepste verlangens. Ze liggen allemaal in jouw onderwaterwereld verborgen!

Ook organisaties of teams kunnen een duik maken. Want dat wat aan de oppervlakte te zien is wordt vaak gestuurd door wat onderwater ligt. En als je daar een verandering weet te maken zal dat ook bovenwater een groot en blijvend effect hebben.

Spring dus in het diepe! Let op je ademhaling, daal af, ontdek hoe de stroming is en geniet van alles wat er te zien en ontdekken is!

Wil jij een deep-dive in jezelf, je team of je organisatie? Neem contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden!

"We can learn something new anytime we believe we can."

Virginia Satir